V našom sklenárstve nepracujeme len s klasickou bezfarebnou podobou skla. Spoznajte čaro farebných skiel, ktoré vnášajú do interiérov život. Vyrábame z nich atraktívne kuchynské obklady, sklenené priečky, dekoratívne zásteny či originálne časti nábytku. Farebné sklo vdýchne vášmu bývania novú atmosféru a osobitosť.

Výhody farebných skiel

ORIGINÁLNY ELEMENT V INTERIÉROCH

Farebná sklenená priečka vytvorí v kancelárii či modernej domácnosti dynamické prostredie a zároveň vzdušne oddelí jednotlivé zóny. Farebné vyhotovenie vás poteší súkromím bez toho, aby pohlcovalo denné svetlo. Jedinečné prevedenie sa týka aj ostatných produktov z farebného skla. Vyberte si zo studených či teplých odtieňov podľa toho, čo máte radi.

DLHÁ ŽIVOTNOSŤ A JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA

Jedným z dôvodov, prečo si ľudia vyberajú farebné sklá, je ich dlhá životnosť. Vďaka žiaruvzdornému a odolnému laku sú farby stále, nežltnú a nevyblednú vplyvom slnečného žiarenia. Oceníte tiež nenáročnú starostlivosť. Zo skla stačí z času na čas jemne zotrieť prach a na vyleštenie použiť navlhčenú handričku. Bez námahy a špeciálnych čistiacich prostriedkov.

SKLO JE VHODNÉ NIELEN DO INTERIÉRU

A čo tak sklenená fasáda? Farebné sklá sú populárne nielen ako interiérový prvok, dostali sa aj do exteriéru. Luxusne pôsobiace fasádne obklady sú bežnou súčasťou modernej a futuristickej architektúry. Sklo bude navždy na vrchole trendov.

V našej ponuke aktuálne nájdete farebné sklá Lacobel a Matelac

Povrch skla Lacobel je úplne hladký a natretý špeciálnym lakom v rozmanitých farbách, pričom je možné ho aj opieskovať. Farebné sklá Matelac majú na rozdiel od Lacobel jednu stranu matnú a jednu lesklú lakovanú. Obráťte sa na našich špecialistov a nechajte si vyrobiť farebné sklá na mieru. Môžete si zvoliť ľubovoľnú veľkosť, tvar i farebné spracovanie.


Neviete sa rozhodnúť? Využite naše poradenstvo

Mnohí naši zákazníci k nám prichádzali s nejasnou predstavou, že chcú oživiť svoj interiér farebným sklom. No často nevedeli, aký odtieň či tvar by najlepšie ladil s celkovým dizajnom priestoru. Práve na takéto prípady máme skúsených poradcov.

Naši odborníci s vami preberú každý detail vašej vízie a predstavy. Vypočujú si vaše požiadavky, zvážia možnosti využitia priestoru a navrhnú najideálnejšiu kombináciu farieb a tvarov sklenených prvkov.

KONTAKTOVAŤ


Nech už máte presnú predstavu alebo len matný nápad, našou úlohou je nájsť riešenie šité na mieru vašim požiadavkám a vkusu. Okrem širokej palety farebných odtieňov si môžete vybrať z rôznych stupňov priehľadnosti. V ponuke sú farebné sklá už od hrúbky 4 mm a rôzne veľkosti.

ZISTI VIAC

Kvalita a odborná montáž

Pri výrobe farebných sklenených platní používame výhradne žiaruvzdorné, odolné a certifikované materiály.

KONTAKTOVAŤ

Náročnú montáž a inštaláciu následne zabezpečujú naši skúsení odborníci podľa overených postupov. Bezpečnosť, dlhú životnosť a perfektný dizajn sklenených priečok či iných produktov máte zaručený.

  • Najväčšie sklenárstvo v Bratislave
  • Viac ako 20 rokov skúseností
  • Stovky spokojných klientov
  • Vlastná výroba – až 3500 m2
  • 7 profesionálnych montážnych tímov

Poradíme vám s výberom i návrhom farebného skla do interiéru i exteriéru. Milovníci jedinečných dizajnových riešení si v sklenárstve Sklofix prídu na svoje. Vyrobíme vám na mieru sklenený dizajnový stôl, priečku, obklady a oveľa viac.

Sklofix je najväčším sklenárstvom na Slovensku s vyše 20-ročnými skúsenosťami a vlastnou rozľahlou výrobnou halou. Skvelé referencie a portfólio realizácii sú dôkazom našej odbornosti. Kontaktujte nás a zverte do našich rúk vašu predstavu, radi vám poradíme a spracujeme cenovú kalkuláciu na mieru.

Disponujeme kompletnou vlastnou výrobou pod jednou strechou

Zákazník má možnosť nahliadnuť do výrobného procesu

Máme osobitný prístup ku každej zákazke

Profesionálny prístup našich montážnych tímov

Zmysel pre detail a maximálna kvalita našich výrobkov spojená v jednom

Rýchla plne automatizovaná CNC výroba na sklo

Prečo si vybrať nás?

20 % ZĽAVA NA KOVANIA

Pri kompletnej realízácii poskytujeme 20 % zľavu na kovanie

                   

NAJNIŽŠIE CENY V OKOLÍ

Pretože sa vyhýbame sprostredkovateľom a ponúkame vám tovar priamo od výrobcu.

KVALITNÉ PREVEDENIE

Za bezchybné prevedenie ručíme našimi skúsenosťami

Koľko stoja farebné zrkadlá?

Vzorový príklad nacenenia
Farebné zrkadlá
Rozmer (ŠxV)3x2,5x1m
Bezpečnostné skloÁno
Montáž (3 dni)600 €
Cena spolu s DPH4 250 €

Obráťte sa na nás so svojimi víziami:

Kontaktný formulár