Domov je oáza pokoja a bezpečia a snáď žiadny prvok nevystihuje túto harmóniu lepšie ako krb.

Zvuk praskajúceho dreva predsa vždy každého príjemne naladí. Krbové sklo je jednou z najdôležitejších súčastí krbu, pretože umožňuje nerušene pozorovať horiace plamene a zároveň zabraňuje šíreniu ohňa a dymu do miestnosti. Cíťte sa pri krbe bezpečne spolu so Sklofix.

Výhody našich krbových skiel

BEZPEČNOSŤ A OCHRANA

Krbové sklo nie je len elegantný doplnok, no hlavne nenahraditeľný bezpečnostný prvok. Chráni vás pred priamym teplom a iskrami a teda slúži ako bariéra, vďaka čomu si môžete užívať fascinujúci tanec plameňov bez akýchkoľvek obáv. Pre rodiny s malými deťmi alebo domácimi zvieratami je kvalitné krbové sklo nevyhnutnosť.

V SÚLADE S VAŠÍM VKUSOM

Váš krb premeníme na ozajstný dizajnový skvost, ktorý podčiarkne celkový štýl obývačky. Vyberte si z pestrej škály dizajnových možností. Pre nenápadný a elegantný vzhľad je ideálne číre sklo. Matné sklo podčiarkne útulnú a hrejivú atmosféru rustikálneho alebo vidieckeho interiéru. Farebné sklo urobí z krbu prvok, ktorý na seba okamžite strhne zrak.

VYSOKÁ ODOLNOSŤ VOČI TEPLOTE

Sklo na krb spoľahlivo odoláva extrémnym teplotám. Ani pri priamom ohni sa nedeformuje a zachováva si stabilitu. Vydrží aj tie najnáročnejšie podmienky a zaručuje dlhodobú funkčnosť krbu.

Aby bolo vykurovanie bezpečné, myslíme na odolnosť materiálov.

Preto sa v našej ponuke skiel nachádza aj špeciálne bezpečnostné sklo pred krb. Krbové sklá už dávno nie sú len luxusným doplnkom, ale stávajú sa neoddeliteľnou súčasťou moderných interiérov. Svedčí o tom aj zvýšený záujem o ich inštaláciu do rodinných domov. Okrem krbov sa krbové sklo používa aj pri kachliach, čím sa zvyšuje komfort a bezpečnosť pri vykurovaní.

KONTAKTOVAŤ


Pri výrobe krbových skiel sa v súčasnosti používa najmä kalené sklo.

Toto sklo je mimoriadne odolné voči vysokým teplotám a mechanickému poškodeniu. Dokáže odolať teplotám až do 800 °C, a to aj pri hrúbke 4 mm. Vďaka tomu je krbové sklo bezpečným a spoľahlivým riešením pre vykurovanie vášho domova.

  • Najväčšie sklenárstvo v Bratislave
  • Viac ako 20 rokov skúseností
  • Stovky spokojných klientov
  • Vlastná výroba – až 3500 m2
  • 7 profesionálnych montážnych tímov

Disponujeme kompletnou vlastnou výrobou pod jednou strechou

Zákazník má možnosť nahliadnuť do výrobného procesu

Máme osobitný prístup ku každej zákazke

Profesionálny prístup našich montážnych tímov

Zmysel pre detail a maximálna kvalita našich výrobkov spojená v jednom

Rýchla plne automatizovaná CNC výroba na sklo


Vyrobené na mieru vášmu konceptu záhrady či domu

Vyrobiť môžeme takmer akékoľvek veľkosti podľa vašich požiadaviek.

KONTAKTOVAŤ

Či už máte malý krb v obývačke alebo veľké ohnisko v záhrade, vieme vám dodať sklo, ktoré bude perfektne sedieť a ladiť s ostatnými prvkami (napr. sklenené dvere alebo hliníkové dvere).

Náš tím vám rád poradí pri výbere vhodného tvaru a formy prevedenia krbového skla. Zohľadníme vaše požiadavky, štýl domova alebo záhrady a navrhneme riešenie, ktoré bude optimálne z hľadiska funkčnosti aj estetiky.

Okrem krbových skiel zhotovujeme aj sklá pred krb, ktoré sa robia zo skla typu float 6,8,10 mm. Sú upravené kalením ESG, a preto sú až 2,5x tvrdšie. Skvele udržia aj 200 kg kachle.
Ponúkame rôzne opracovanie nábehových hrán od klasickej leštenej hrany cez fazetu až po uhľové brúsenie do 45° uhla.

Sklá sa robia na mieru a môžu mať rôzne otvory a výrezy. Máme širokú paletu vzhľadu skiel – číre, extračíre, matné, dymové (sivé a bronz) a v prípade záujmu aj lakované sklá podľa RAL vzorkovníka.


Prečo si vybrať nás?

20 % ZĽAVA NA KOVANIA

Pri kompletnej realízácii poskytujeme 20 % zľavu na kovanie

                   

NAJNIŽŠIE CENY V OKOLÍ

Pretože sa vyhýbame sprostredkovateľom a ponúkame vám tovar priamo od výrobcu.

KVALITNÉ PREVEDENIE

Za bezchybné prevedenie ručíme našimi skúsenosťami

Koľko stojí krbové sklo?

Vzorový príklad nacenenia
Krbové sklo
Rozmer (ŠxV)0,5x1m
Bezpečnostné skloÁno
Montáž (1 deň)100€
Cena spolu s DPH850 €

Obráťte sa na nás so svojimi víziami:

Kontaktný formulár